Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. február 19., péntek

Meggyógyult?!

Ma kellett visszamenni az orvoshoz Roxánával. A torka már nem piros, alig köhög, a bal füle gyulladt még egy kicsit. Viszont mikor látta a laboreredményeket, úgy döntött inkább vigyünk mintát az ÁNTSZ-hez is. Gondolom ott kitenyésztik a bacikat, nem? Mindenesetre az antibiotikum elkerülhetetlen volt, mostmár 2x történt vele, hogyha előbb kap antibigyót, akkor valószínű nem lett volna ennyire súlyos a betegség. Megértem, hogy próbál várni, hátha az egyszerű megfázásból nem lesz semmi, de legutóbb tüdőgyulladást kapott, mostmeg fülgyulladást. Még az a jó, hogy nem beteges, ennyi idősen Bettina már sokkal többször túlesett szegény ezeken. Megjött a szakértői vélemény is a korai fejlesztőből, minden részletesen benne van, amiről a helyszíni vizsgálaton szó esett.
Roxána meg sapkamániás lett. Bohóckodik, nagyon édes. Elővettem a tavaszi-nyári sapkákat és kalapokat, hogy felpróbáljam mi az ami már jó neki, mert ha hirtelen meleg lesz, csak nem adhatok rá téli sapkát :-) Na azóta azokat próbálgatja, még a Bettina cuccait is kiszedi a fiókból, felveszi, majd jön oda szólni és megmutatni magát.

És annyira örülök neki, hogy már hétvége van, ezek az orvoshoz járó hetek nagyon nehezen telnek el, még úgy is, hogy Bettina kedden nem jár oviba. Holnap pihenünk és végre süthetne a nap, úgy szeretnék már kimenni nagyokat sétálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése