Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. február 17., szerda

Alakul a helyzet és úszás

Ma már semmennyi láza nem volt Roxánának. Meglett a pisi eredménye is, igazából a baktériumok vannak sokan, de ez várható is volt, hisz gyulladása van, ezen kívül minden eredménye jó. Sajnos az antibiotikum meghajtja, pedig már eszik, kap Normafloret, remélem hamar rendbe jön.

Bettina ma egyedül volt az úszáson. Fogalmam sincsen hol vannak a többiek, betegek-e vagy sem. Egyéni úszásoktatás, nem semmi, legalább maximális figyelmet kapott, mindent kijavított neki a Zsuzsa, megmutatta hogyan csinálja jól és persze dícsérti, mert nagyon ügyes. Legjobban a hátúszás megy, bármeddig elúszik így a mélyvízben. Igazi kis vízicsibe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése