Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. február 20., szombat

Már megint szél, tavaszt akarok!

Tudom, ismét panaszkodom csak, de számomra már hihetetlen, hogy nincsen végre egy nap, mikor az időjárás egy kicsit jobbra fordulna. Főleg Roxána hiányolja már a kinti mozgást, de ma nem mertünk kimenni, a fejünket levinné a szél, ráadásul ő még nem teljesen gyógyult, nem akarom, hogy visszaessen ismét. Igaz ma sütött a nap, bentről nézve szép volt, de igen hűvös szél fújt. Na mindegy, nem panaszkodom tovább, ez még mindig téli hónap és már nem tart sokáig.

Bettina lefoglalja magát, sokat rajzol, rendezgeti a babáit, ma megnézhette dvd-n a Hófehérkét. Annyit szoktunk rajta nevetni, mert amikor a törpék hazafelé tartanak és énekelnek ő mindig azt hallja, hogy: Hejhó, hejó..... tartajolni jó :-) Amióta megvan a dvd, emlékszem még bölcsis volt, így énekelte, ez a mai napig megmaradt. Pedig érti, hogy azt éneklik: víg dalt dalolni jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése