Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. február 7., vasárnap

Köhögős és havas hétvége


Bettina már csütörtökön elkezdett köhögni. Rég volt már ilyen, mostanában nem beteges szerencsére, de mindig van itthon egy doboz Coderetta tabletta, ami sajnos csak receptre kapható. Más köhögés elleni szer nála hatástalan, illetve a köptetőktől megfullad. Inkább szárazon, illetve vegyesen köhög, a váladék nem jön ki az orrából és ez irritálja a torkát. Pénteken nem vittem oviba, borzalmasan köhögött, a gyógyszer ugye 1 nap után nem hat még. Biztos, ami biztos alapon elvittem az orvoshoz, aki megerősítette, hogy ezen kívül nincsen semmi baja. Nem volt lázas, még a torka sem piros. Nem tudom holnap mi lesz, mert az oviban bábszínház lesz, amit szeretne megnézni, kedden mivel indul az úszás ő semmiképp sem menne oviba, a keddi napjai ezután szabadok lesznek és szerdán délelőtt kell elvileg visszavinni a doktornénihez. Lehet úgy csináljuk, megérdeklődöm hánykor kezdődik az előadás, megnézi, aztán hazajövünk, kedden délután meg elviszem a doktornénihez. Vagy nemtudom, majd még holnapig kiderül. Közben Roxána is köhög egy kicsit, bár sokszor utánoz csak, de mikor köhög ő inkább hurutosan.

Tényleg vége lehetne már a télnek, ma reggelre jól behavaztunk, Szerintem 20 cm legalább esett, megint lehet havat takarítani és a legrosszabb az egészben, hogy a szél fújja a friss havat. Délelőtt voltam a boltba, az úton kellett mennem, mert a járda nem volt letakarítva. Ma biztosan nem megyünk ki a gyerekekkel, szerintem majd holnap. Az olvadozó hóemberünk is majd javításra szorul, elég furán néz most ki, főleg, hogy reggel óta már egy óriás hókupac is áll mellette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése