Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. február 5., péntek

Farsang


Kissé el vagyok maradva, de most megpróbálok mindent bepótolni. Február 2-án megvolt az oviban a farsang. A gyerekek jól érezték magukat, volt zene és tánc, bár Bettina nagyon hiányolta, hogy most nem jöttek zenészek, úgy, mint tavaly. Ő Kalóznak öltözött be, régóta készül már rá, elég mókásan nézett ki lányként a sok tündér, hercegnő és királynő között. Ő volt az egyetlen leányzó, aki nem lányos szerepet öltött magára a farsangon. De nem bánom, ha ő szíve mélyén erre is vágyik, erről szól a farsang, legyünk egy kicsit azok, akik sosem lehetünk.
Mikor délután hazajött Roxána is beöltözött, a nappaliban táncoltunk, jó kis bulit csináltunk magunknak. Ő volt a Micimackó, tényleg úgy is néz ki ;-)

1 megjegyzés:

  1. Szuper képek!!!!
    Nagyon szépek a lányok:)
    És igazad van,ha Ő kalóz akart lenni,hát miért ne?!?
    Kis Micimackód nagyon édes:)

    VálaszTörlés