Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2009. december 26., szombat

Karácsonyi összefoglaló

Jól telt. A gyerekek szemei csillogtak a boldogságtól. Az első meglepetés 24-én reggel érte őket, mert a nappaliban várta őket a feldíszített karácsonyfa. Jézuska egy kicsit előbb idehozta nekünk, mert apa késő délutánig dolgozott és így az ajándékok csak későn érkezhettek volna meg. Délelőtt legalább gyönyörködhettünk már benne. Nagyon örültek az ajándékoknak, játszottak és még Roxánának is, mintha természetes lett volna, hogy karácsony van és ajándékozás, sok sok játékkal.



December 25-én itthon voltunk, sajnos esett az eső, pedig olyan jó lett volna kimenni egyet sétálni. Megünnepeltük a születésnapomat, volt finom tortám, szép csokrom és ajándékok is. A legszebb az a medál volt, a gyerekek arcképével, így mostmár nem a szívem alatt, hanem a szívem fölött hordom őket.


Ma pedig anyáékhoz mentünk el, ott karácsonyoztunk. Bettina és Roxána hazahozhatta az újabb szerzeményeket, nagyon jó kedvük volt. Aztán holnaptól indul az évvégi finish, nemsokára már 2010-et írunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése