Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2009. november 24., kedd

Logopédusnál

Ma reggel sikerült végre pont összetalálkozni a logopédussal. Bettina nagyon szépen beszél, sosem volt problémánk, de az utóbbi időben elfelejtette a C betű helyes használatát SZ-nek mondja. Tehát volt nálunk: szisza, szeruza, szápa stb.
Kérdeztem tőle hogyan lehetne javítani ezen, ígérte pénteken megnézi. Délután már azzal fogadott Bettina, hogy volt ám a logopédus Kati néninél és kapott matricát és Cukrot is!!! (Szőlőcukrot) Szerintem semmi baj nincsen vele, rájött arra, hogy mi nem hülyéskedtünk vele eddig, ez komoly dolog. Most figyel rá és jéééé minden C hangot ki tud mondani. Ennyit erről, remélem ezt a témát ezzel le is zártuk. Tiszta boldog volt tőle, hogy ő milyen okos és mennyire dicsérte Kati néni. Pénteken konzultálok vele, szerintem ő is a fentieket fogja mondani.

1 megjegyzés: