Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2009. november 24., kedd

Ajándékok

Közeleg a karácsony, Bettina könnyű eset, neki szinte bármit lehet venni. Imádja a kreatív hobbikat, öltözteti a babáját, szereti a társasjátékokat. Viszont Roxána! Mi már megvettük a Fisher Price-os tanuló telefont, ő a zenélő kütyükért van megzuhanva. A fél napja azzal telik, hogy a gyerek szintetizátorokon "játszik", énekel és táncol. Nos, ilyenünk már van, több is. Bettináról egy csomó játék van, kockák, építők, könyvek, formabedobó, szinte minden. Tegnap bementünk a Régióba, hát nem lettem okosabb, egy asztal tetszett, de azért magyarul tudhatott volna, persze mindez aranyáron (17ezer). Brendont, Kikát is végigjártuk, igazából keresnék neki egy normális, de nem retro búgócsigát. Anyáéknál, ami van, azt nagyon szereti, van benne egy farm, az pörög. Nincs nagy választék ebből. Aztán a rokonok sorra kérdezgetnek és nekem ötletem sincsen. Játék legyen mindenképpen.
Van itt az olvasók táborában sok velünk egyidős gyerkőc, még nagyobb testvérekkel is. Ti milyen ajándékot vesztek, illetve kértek a rokonoktól a picúrnak karácsonyra?????

1 megjegyzés:

  1. mi olyan több funkciós fakockát, aminek minden oldalán másféle játék van
    és babát adunk, az elmaradhatatlan :)

    VálaszTörlés