Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. március 6., szombat

Tavaszodik


Mint már a napokban említettem, nyílnak a krókuszok és a hóvirágok. Nagyon szép a látvány, süt a nap, bár az éjszaka fagyos lehetett az udvaron a föld teljesen meg volt fagyva reggel. A gyerkőcök szívesen motoroznak és bicikliznek kint, remélhetőleg egyre több időt el lehet a szabadban tölteni. Már totál izgulok a hétfő miatt, összeírtam mi kell a bölcsibe vinni, szerintem az első napokat jól fogja fogadni.

Amióta Roxána meggyógyult javultak a hisztirohamok, jobb kedvű és könnyebb vele a nap folyamán. Természetesen az akaratát érvényesíti, de mégsem rajtam a csüng a nap nagy részében. Bettina sorba gyártja az újabb és újabb rajzait, remélem Niki a szülinapodra rajzolt kép tetszett, mert sok munka van benne :-)

Íme pár kép az elmúlt napokról:

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jók ezek a képek:)
    Aranyosak,látszik mennyire élvezik a friss levegőt!

    VálaszTörlés