Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. március 17., szerda

Kissé eltűnve

Mit ne mondjak fele annyi időt nem töltök a számítógép előtt, mint eddig. A blogokat rendszeresen olvasom, de kommentet írni egyszerűen nem sikerül. A délelőttöt nem töltöm itthon, a bölcsibe megyünk. Tegnap 15 percet voltam bent, aztán kiküldtek és a délelőtt további részét ott töltöttem. Egyszer kijött a gondozónéni és mondta, hogy Roxána szépen játszik, voltak a tornaszobában, ott motorozott a folyosón, fel volt villanyozódva, csak visszamenni nem akart később a csoportszobába. Hiába vad motoros lett belőle, itthon a nappaliban nyomják Bettinával, de a szél alábbhagy és menni fogunk ki a szabadba motorozni. Ebéd után hozták ki, szépen evett, aztán jöhettünk haza. A mai napom is hasonló lesz, sőt ennyi időt sem fogok bent tölteni már, de egyelőre ott kell lenni, ki tudja. Csütörtökön próbáljuk meg először ott altatni, na arra nagyon kiváncsi leszek.

Bettina élvezte az itthon létet. 4 napot töltött teljes nyugiban, ma ment először az oviba. Délután úszás is lesz, így újra mondom, nem ülök a gép előtt, jól kell szervezni a napokat, hogy mindenre jusson idő. Nehéz lesz visszazökkenni, mert ha tudom, hogy van időm, akkor a dolgoknak is sokkal ráérősebben állok neki. Viszont mondják a tavaszt, ma már sokkal jobb idő van, mint eddig, és még a nap is süt. Ilyen napsütéses szép napot kívánok mindenkinek.

1 megjegyzés:

  1. Hihetetlen,hogy ennyire könnyen megy a bölcsibe a beszoktatás!Nagyon ügyes a Lánykád!!!Le a kalappal!

    VálaszTörlés