Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. március 18., csütörtök

Ottalvós

Megvolt az első bölcsiben alvós nap. Reggel 9-re mentünk, a gyerekek akkor mentek ki az udvarra, Roxána gyorsan feltalálta magát, így jöhettem is el. Délelőtt sok-sok dolgot sikerül elintéznem, fél 12-re kellett visszamennem a bölcsibe. Fél 1 körül jött ki a gondozónő, hogy Roxána hátát és a kezét kicsit simizte és el is aludt, úgyhogy várjak, amíg felkelt. Délelőtt játszott az udvaron, nagyon élvezte, hogy kint lehettek, 13,45-kor ébredt fel, utána jöttünk haza. Bemehettem megnézni hogy alszik, nagyon cuki volt, az ujja cuminak a szájában, szorongatta a maciját. Az összes kisgyerek teljesen kiterülve aludt. Hazaérve itthon is evett egy kicsit, de előtte egy olyan földhözvágós hisztit rendezett. Én meg nem foglalkoztam vele és abba is hagyta kis idő után. Együtt ettünk (ő újra ebédelt) és úgy döntöttem leteszem még egy kicsit aludni. 3 óra után kelt csak fel és a délután hátralévő részét Bettinával együtt az udvaron töltötték. Nagyon ügyes volt, a bölcsibe is megdícsérték, én pedig örülök neki, hogy így veszi az akadályokat. Így mégiscsak jobb szívvel hagyja ott az ember, persze az aggodalom azért megvan bőven.

Jövő hét hétfőtől Bettina új csoportba fog járni úszni. A napok megmaradnak hétfő és szerda, az időpont később lesz 17,30-kor. Hozzá hasonló kisgyerekek vannak, Zsuzsa gondolkodott még egy másik csoporton is, de aztán rájött, hogy butaság lenne, hisz akkor nem fejlődne. Annyira ügyes már és lelkes is, valamikor elviszem a gépet és lefényképezem megint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése