Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. május 28., péntek

Újra a régi

Minden visszatér lassan a régi kerékvágásba. Bettina oviba jár, Roxána bölcsibe, a visszatérésből mi szülők sokkal nagyobb gondot csináltunk, mint a gyerekek, mindketten szívesen mentek vissza a közösségbe. Sok az időpont és az elintéznivaló, valahogy felgyorsultak az események, hiába a május nagy részét szinte teljesen elvesztettem. Bettina ma ovis kiránduláson van, hétvégén vasárnap a tervek szerint megyünk a városba gyereknapozni, ugye be kell pótolni a majálist és a pünkösdi hétvégét is végre. Hétfőn ovis évzáró ünnepség, pénteken gyereknap-kertiparti, lesz szórakozás bőven.

2 megjegyzés:

  1. Nekünk is mindig ilyen zsúfis bolondokháza az összes hétvége. De ha nem csinálunk véletlenül valamit, akkor rögtön hiányérzetem van, olyan mintha valamiből kimaradnánk.
    De a gyerkőcökkel muszáj is menni :-)) Jó hétvégét, évzárós ünnepséget, gyereknapozást :-) Az ovis évzáróra kíváncsi lennénk, még soha sem voltam ilyenen :-)))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Nálunk az ovis évzáró egy kis ünnepség, amivel a gyerekek készültek. Énekek-mondókák és ilyenkor lopják bele az anyáknapi köszöntést is. Tavaly nagyon kedves műsort adtak, igazán ügyesek voltak. Majd hamar meglátod milyen is az ;-)

    VálaszTörlés