Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. május 10., hétfő

Házfogság

Lassan elég lesz az itthon létből. Bettina túl jól van már, voltunk ma az orvosnál, szerinte is gyönyörűen múlnak a sebek, jövő hétfőn mehet oviba, mert még 3-4 hólyagja van. Roxána is itthon van, pöttyök nélkül, vagy ami van, az is szúnyogcsípés már véresre vakarva. Ha nem kapja el, hát nem is tudom. Igaz még nem telt le a 2 hét, még csak 12 napnál járunk, de egyre szorít az idő. Én úgy számoltam ki, hogy június 1-én mennem kell dolgozni, mi lesz akkor?! Ezek szerint Roxána itthon tölti az egész májust? Hogy fog visszaszokni a bölcsibe? Pont akkor fog szegény sírni majd reggel, mikor már nem fogok tudni ott maradni vele? Aztán még az utcára sem merek a gyerekekkel kimenni. Még az a szerencse, hogy egész jó idő van, kint lehet lenni az udvaron, van homok, hinta, motor, labda, tudnak játszani. A házimunkával képtelenség mellettük haladni, bár esténként mindig kivasalok, mert Roxána napközben nem engedi meg. Nos jól kipanaszkodtam magamat, de nem akart ez panasz lenni, olyan jó lenne sétálni menni és egy kicsit kimozdulni. Lemaradunk eseményekről és összejövetelekről, de eljön a mi időnk és bepótoljuk, csak pöttyösödjön már Roxána, legalább tudnám, hogy onnét számolva még 2 hét.

1 megjegyzés:

  1. Orsi lehet,hogy nem is kapta el.Nem tudom miért,de valahogy a kicsik védettebbek mint az ovisok.Valahol ezt olvastam.De erre élő példák vagyunk mi is.Nővérem kislánya is "bárányka" volt.Minden nap szinte reggeltől estig együtt voltak,a Laura puszilgatta is a Petit mint máskor.De nem lett beteg Peti!Legalábbis eddig!De szerintem már nem is lesz.A Loli már 3-hete jár oviba.
    Nekünk azt mondta a dokink,hogy leginkább akkor fertőz amikor még nincs pötty,de utána is egész addig fertőző amíg az utolsó pötty le nem szárad!
    Úgyhogy amíg hólyagos Bettinád pöttye addig még fennáll a fertőzés esélye.Csak az utolsó leszáradt pöttytől számold a 12-24-napot.A mi dokink szerint addig lappang.12-24-nap!

    VálaszTörlés