Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. január 12., kedd

Szórakozunk

Vasárnap délután Bettina belázasodott, igazából sokmindent nem mondott, talán egyik lábát és a karjait fájlalta. Hétfőn délelőtt elmentünk az orvoshoz, picit piros a torka. Érdekes módon nem köhög és nem is folyik az orra. Antibiotikumot kapott, láza már tegnap sem volt, úgyhogy most itthon múlatjuk az időt. Se óvoda, se úszás, persze teljesen jól van szerencsére és a bohóckodás az megy.

                                                Roxána leteríti Bettinát:


 
 Roxána segít anyának vasalni:
 
 Testvérek szeretik egymást:
 
 Táncolunk és énekelünk:
 
 Csudajó frizurám van:
 
 Bárhová el tudok jutni a mankómmal:
 
 Én is tanulok angolul:
 

3 megjegyzés:

  1. Mielőbbi jobbulást!
    Látom a Ti orvosotok is szereti az antibiotikumot?!Az antibiotikumok, vírusok ellen nem hatnak és a szükségtelen (túl) rendelése több mellékhatást okoz a bélflóráknak is,persze vannak olyan betegségek amikor csak az segít,de láznál és egy kis piros torokra nagyon jó kis homeopátiás készítmények vannak,ami 3 nap alatt rendbe hoz.Már bocsi Orsi,hogy ezt így leírtam Neked,de nem szeretem az ilyen orvosokat,akik inkább rombolnak mint gyógyítanak!

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy már meg is gyógyultatok?
    Mi tegnap mentünk láz miatt, semmit nem talált a dokinéni, de szintén antibiotikumot adott. Én rendszeresen kiváltom, aztán meg nem adom be :)
    Küzdünk homeopátiával.

    VálaszTörlés
  3. Úgy tűnt ízületi gyulladása is van, biztosan nem vírusos eredetű volt. Pár betegségen már túlmentünk vele, tüdőgyulladások (kórház), fülgyulladás. Roxánának pl. tavaly túl későn adott antibigyót, ezért lett tüdőgyulladása, mert csak várt és várt... Szerencsére Bettina 1 éve volt utoljára beteg.

    VálaszTörlés