Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. január 29., péntek

Lego kiállítás



Csütörtökön és pénteken lego kiállításon voltunk a plázában. Csütörtökön hármasban, apával és Bettinával. Pénteken szintén hármasban, Bettinával és Roxánával. Fantasztikus dolgok vannak a vitrinben, elég lehetett megépíteni. Sok Viking és Kalóz vitrin van, ha megnyomjuk a gombot, elkezdenek mozogni, fények villannak fel, hangokat hallhatunk. Az ételudvarral szemben egy jó nagy helyiséget berendeztek játszóháznak. Ott lehet legózni az asztaloknál, a kicsiknek van duplo, a nagyoknak Wii játékkonzolok, illetve XBox is. Ha nincsenek túl sokan, akkor lehet távirányítós autókkal szórakozni. Ma nem kerültünk sorra, de Bettina tegnap kipróbálta azt is. Roxána meg fel-alá rohangált, élvezte a nyüzsit, persze épített is, de sokkal jobban érdekelte a nagy tér, amit meghódíthat.

 

És akinek volt türelme végignézni a képeket elárulom, hogy ma nagy meglepetésre megjött az értesítő levél a Korai fejlesztőből. Roxána február 2-ra kapott időpontot. Nagyon kíváncsi vagyok rá,  mit vizsgálnak meg és egyáltalán mire fognak jutni. Még 1 hónapig sem tartott sorra kerülnünk, így utólag azt hiszem sokkal-sokkal hamarabb kellett volna jelentkezni, de hiába kutattam, sehol sem találtam meg őket. De sebaj, a gyerek megy, mit megy? Fut, rohan és nagyon kajla. Ezt vártam, nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése