Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2009. október 25., vasárnap

Hosszú hétvége


 
Felettébb élvezem, bár az idő lehetne kicsit jobb, de minek is panaszkodni, örüljünk neki, hogy még nem hullott le 1m hó :-) Pénteken különben is, kora tavaszi idő volt, sütött a nap, sokat voltunk kint, vendégeink voltak, nagyon jól éreztük magunkat.
Szombaton elővettük a diavetítőt, azthiszem rákapunk az elkövetkezendő sötét téli estéken, hisz ma megvolt az óraátállítás, amit nemigazán szeretek, összezavar mindenkit, igaz nyertünk egy órát. Nem is értem, évek óta arról beszélnek felesleges, csak a szervezetet terheli meg, mellesleg a villanyszámlán egyáltalán nem látszik meg, legalábbis nálunk nem. Tegnap Bettina kis barátnőjénél volt délután, mi meg Roxánával babakocsival elmentünk a boltba, így legalább ő levegőzött én meg mozogtam egy kicsit.

A mai nap? Lusta lesz... Az óraállítás ellenére a gyerekek új idő szerinti 8-kor keltek és mivel őszi szünet van, élvezzük, holnap sem kell korán kelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése