Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. április 19., hétfő

Kicsi ez kicsi az

Köszönöm mindenkinek a pelus véleményét, igazából az kimaradt, hogy zacskós borítású pelus szóba sem jöhet, csak a légáteresztős.
Nekünk telnek a napjaink, Roxána sokszor hihetetlen a pelusozással, jó lesz, ha hamar leszokik, mert nem tudom meddig bírom elviselni a kitöréseit. Egyre többször le akarja venni, kéredzkedik  a wc-re, ha kell pisilnie, ha nem, általában többször megy neki bele és akkor örül magának, tapsol és éljenzik. Reggelre teljesen száraz a pelusa, a nap első felében az esti pelenkája van rajta. Úgyhogy hajrá nyár és szobatisztaság. 

A bölcsiben már nem sír reggel, viszont a napok megviselik, főleg a hét végére, ráadásul az egyik saját gondozónéni 2 hétig továbbképzésen volt, és a gyerekekkel össze vissza voltak különböző gondozónénik, na meg általában összetették a két egymás melletti csoportot, ami nagyon sok gyereket eredményezett és ezt Roxána kevésbé bírja. Mivel ők már nagyobbak nála, elveszik a játékát, amilyen kis pici rendszeresen fellökik és azért ennyi gyerek képes olyan hangzavart produkálni, amit nehéz elviselni. Érdekes hétvégén olyan aranyos volt, nem volt annyi hiszti, mint hétközben. Meg is kell tanulnia hosszabban aludnia közösségben, a napi 30-45 perc borzalmasan kevés egy ekkora gyerek számára.

Bettina pedig? Csodálatosan rajzol, már irigykedem is, hisz jobban rajzol, mint én, ezt a tehetségét biztosan nem tőlem örökölte. Képes leülni és aprólékosan kidolgozni a rajzot, odafigyel mindenre és be is fejezi. Delfin, virág, citrom, papagáj, bármit lerajzol, fantasztikus kézügyessége van.

1 megjegyzés:

  1. Olyan gyönyörűek a lányok!
    Bettinád csodásan van kifestve,és olyan igazi kis nőcis!:)
    Roxikád meg azzal a huncut nézésével,hát zabálni való!:)
    Ez a bőlcsis helyzet így nem túl jó,de remélem hamarosan beáll minden a rendes kerékvágásba!

    VálaszTörlés