Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. október 13., szerda

Színházi fellépés

Megvolt a színházi fellépés hétfőn. A gyerekek teljesen be voltak sózva előtte, örültek a szereplésnek. Sajnos csak 1 db jegyet kaptunk gyerekenként, így én mentem el, de felvettem videóra a műsorukat. Nagyon édesek voltak és persze büszkék magukra, hogy a hatalmas nagy színpadon milyen ügyik voltak.
Bettina ma reggel úgy kelt fel, hogy ő fáradt, el is hiszem, hétfőn délelőtt még egy főpróbára elmentek a színházba, mit mondjak nincsen túl közel, aztán délután fellépés, kedden délután úszni volt, megértem teljesen. Alig bírnak reggelente felkelni, igen korán van még akkor, pedig időben lefekszenek aludni. Nemsokára jön az őszi szünet, majd akkor pihennek egy hetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése