Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2010. október 18., hétfő

Igen

El sem hiszem, de Roxána szókincsében a sok nem mellett megjelent az igen is. Előszeretettel használja, ha valamit nagyon akar, de természetesen a nem szó még többször elhangzik a szájából. Egyre érthetőbben és többet beszél, a kedvenc vicces szavam a kupak, amit ő úgy mond, hogy kukap. Ez nagyon vicces. Megérteti magát, mostmár bármit megmagyaráz.
Különben nem beteg, azóta sem szerencsére, nem hiszem, hogy bármilyen vírus lett volna, csak egy kicsit kiiktatták őt. Nem is baj, most pár napot otthon lehet, kipiheni magát, és nemsokára lesz az őszi szünet is, mikor mindketten otthon lesznek.
Tehát hajrá igenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése