Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2014. november 6., csütörtök

Miki és Niki

Bettina barátnője Hannah itt a szomszédból sokszor jött azzal, hogy megint kisnyuszik születtek. Ráadásul mindig csak kettesével, mert ezek csüngúfülű törpenyulak. Nagyon cukik. Ahogy telt az idő mindig mondta Hannah, hogy kettőt kapunk majd. Egyik nap át is hozta a kerti ketrecbe. Egyre hűvösebb lesz, úgy döntöttünk igen kicsik még úgy 2-3 hónaposak, inkább behozzuk őket a lakásba. Szereztünk ketrecet, berendeztük, etetjük őket minden jóval.

Az egyik fiú, ő szürke, a Miki nevet kapta. A lány barna, ő pedig a Niki nevet kapta. Dédelgetjük a pihe-puha nyuszijainkat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése