Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2012. július 1., vasárnap

Pancsiztunk


Végre eljött a vasárnap, a jól megérdemelt pihenés napja. Ma tetőmunkálatok sincsenek, kialudhattuk végre magunkat és az idő is nekünk kedvezett, igazából rettenetesen meleg van. Délutánra elterveztük, hogy lemegyünk fürödni a Badeweiher- hoz, itt van tőlünk 2 km-re. Már sikerült megtudnunk, hogy a szezon bérlet, ami egy autó parkolását tartalmazza 10 Euróba kerül és korlátlanul felhasználható az idény alatt, de csak akkor ilyen kedvezményes, ha a környéken laksz és igazolni is tudod. Nagyon szépen megcsinálták a strandot. A kisebb gyerekeknek még külön pancsikoló is van, illetve egy kisebb játszótár hintákkal és mászókákkal, mellette tenisz és golfpálya.



Jót fürödtünk és lehűtöttük magunkat. A víz első bemenetelnél hideg, utána már nem, és teljesen tiszta, mindig bevizsgálják és nagyon jó minősítést kapott. Ha jó idő lesz, akár suli után délutánonként is le lehet menni egyet fürödni. A gyerekek jól érezték magukat, Bettina végre úszhatott egyet, Roxána meg szorgalmasan gyűjtötte pancsizás közben a szebbnél szebb köveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése