Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2011. május 23., hétfő

Tavasz van

Végre megérkezett a várva várt jóidő. Nagyon örülök neki, bár a kánikulára egyáltalán nem vágyom, maradhatna így ahogy van egész évben. Május közepén apával voltunk kettesben Zalakaroson 2 napot. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a hotel, fürödtünk, szaunáztunk és napoztunk, nagyokat sétáltunk. Helyes város Zalakaros, mindenütt parkok és virágok, nincsen szemét és összefirkált emlékművek, a járda térkövezve van az egész városban, hotel és szálloda egymás után, látszik, hogy a fürdőből van pénzük rendesen. Aztán visszazökkentünk újra a hétköznapokba, jó volt ez a kis pihenés.
Roxána hétvégén újra megkezdte a pelus elhagyását. Kisebb sikereket elért már, igaz kb. 4 bugyi volt rajta egy nap, de vasárnap estére már simán szólt, hogy pisilnie kell. Szóltam a bölcsiben is, ígérték, hogy leveszik róla a pelust, Roxána is szeretné, tetszett neki a bugyis lét. És ami még említésre méltó, hogy végre nőtt pár centit. Eddig azt hittem, hogy a nadrágjai összementek a sok mosástól, de ráült a futó biciklire és leér a lába teli talppal. Régebben nem mert ráülni, mert bizonytalan volt, hisz csak a lábujja ért le, fogni kellett, mostmeg simán megy vele. Megmértem ezért, jóindulattal 85 cm, de hihetetlen nagy egóval rendelkezik.
Úgyhogy élvezzük az igazi tavaszt én meg várom az iskolából a választ a fellebbezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése