Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2012. január 12., csütörtök

Félévi előtt

Január 9-én nekem is elkezdődött a munka. Jó volt egy kis pihenés, illetve az otthoni zavartalan pakolászás. Furcsa volt dolgozni jönni, végülis több mint 2 hetet otthon töltöttem. A téli szünetben a gyerekek nagyon szerettek volna szánkózni menni, számítottunk pedig rá, hátha esik, de valahogy ezen a télen kerül minket a hó. Eddig még 1 cm-nél több nem esett, az is pár órán belül elolvadt. Persze tudom még eshet a télnek még közel sincsen vége.

Bettináék nemsokára kapják a félévi értékelést, így írják is a félévi dolgozatokat. Tegnap hozta haza magyarból. A félévi írás dolgozata piros csillagos lett, az olvasás félévi dolgozata arany csillagos. Matekból ilyet még nem írtak, de abból is hozott haza mostanában rengeteg arany és piros csillagot is. A decemberi értékelése magatartás és szorgalom is Példás, nagyon ügyes és úgy látom rajta szívesen is csinálja. Főleg a matekot élvezi, de ahogy haladnak a betűkkel és egyre több mindent le tud írni, úgy érdeklődik egyre jobban. Az utcán, könyvben, újságban, bármilyen feliratot lát és örömmel tudatja, hogy már ezt is és azt is el tudja olvasni és hogy nézd oda az van írva hogy, és felolvassa. Nagyon büszkék vagyunk rá, remélem a lelkesedés a későbbiekben is megmarad, viszont a tanárnénik is sokat adnak hozzá, hisz a tananyagot a gyerekeknek úgy adják át, hogy élvezik és érdeklődök maradnak, azthiszem ez nagyon fontos.

Bettina készül a szülinapjára is, ami 17-én lesz, számolja vissza a napokat. Az idén is a McDonaldsban ünnepelheti meg a kis barátaival, akiket meghívott. Remélem jól fog sikerülni neki, készül rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése