Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek! Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk. El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek, és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapiskálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket.

2011. november 20., vasárnap

Ősz

Sajnos nem tudom hogyan egyszerűen eltelt az ősz. Egyszerűen jött, aztán ment. Valahogy túlzsúfoltak a napok, legalábbis az enyémek. Mikor nem uszodába megyünk, akkor németórát tartok, hétvégén pedig a szokásos…
Szeptemberben voltunk Veszprémben az állatkertben. Kihasználtak a szép őszt, hiszen nem panaszkodhatunk, szinte nyárias idő volt. A gyerekek nyáron is jártak az állatkertben, így friss élményekkel mutatták meg mit néztek meg előzőleg. Amióta teljesen megcsinálták a külső részt, azóta nem voltunk, utoljára a flamingók még nem költöztek át új helyükre, illetve a majomház sem volt meg. Nagyon szépen megcsinálták, az állatok kényelmesen elférnek. A tigrishez Bettinával a felső úton mentünk, és olyan közel jött hozzánk, hogy csak a kerítés választott el minket egymástól. Szuper élmény volt.









Sokaktól hallottuk és képeken is láttuk az állatkert mellett lévő új játszóteret. Sajnos mi nem találtuk meg, rossz irányba indultunk el. Majd legközelebb bepótoljuk. Az állatkert után elmentünk még Fűzfőre bobozni, Bettina már nagyon jártas benne, Roxánának ez volt az első, emlékként kapott is egy macit, amin rajta van a fényképe. Mindenesetre rettenetesen élvezte, majd tavasszal újra megyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése